Wie is de vrouw van Jeremy Sumpter, Elizabeth Treadway? Acteur Elizabeth Treadway’s leeftijd, rijkdom en ouders

Wie is de vrouw van Jeremy Sumpter, Elizabeth Treadway? Acteur Elizabeth Treadway’s leeftijd, rijkdom en ouders

#Wie #vrouw #van #Jeremy #Sumpter #Elizabeth #Treadway #Acteur #Elizabeth #Treadways #leeftijd #rijkdom #ouders
Welcome to Allsocial Updates . Get latest News related to entertainment, Education, Technology, Sports, Science , Finance at one place. Please Subscribe to our feed and Bookmark our website for all updates around the world

Wie is de vrouw van Jeremy Sumpter, Elizabeth Treadway? Acteur Elizabeth Treadway’s leeftijd, rijkdom en ouders

De ceremonie vond plaats op 1 oktober in Columbia, Tennessee, en werd bijgewoond door de acteur Jeremy Sumpter en zijn vrouw Elizabeth Treadway.

Jeremy Sumpter is een Amerikaanse acteur die werd geboren in Californië maar opgroeide in Kentucky. Hij is het meest bekend voor het vertolken van de hoofdrollen in films als ‘Peter Pan’ en ‘Into the Storm’.

Hij kreeg zijn start in de industrie toen hij een jong model was. Voordat hij zijn droom om acteur te worden zijn leven liet overnemen, was hij succesvol als kindermodel en kreeg hij veel positieve feedback op zijn werk. Daarna verhuisde zijn familie naar Los Angeles, waar Jeremy ook zijn start in de acteerindustrie kreeg.

Zijn eerste optreden in een film was in het drama ‘Frailty’ en daarna speelde hij belangrijke rollen in de films ‘Local Boys’ en ‘Just a Dream’.

Jeremy Sumpter

Lees ook: John Gibson en Alexa DelGreco’s leeftijd, bio en bruiloft uitgelegd

Wie is de vrouw van Jeremy Sumpter, Elizabeth Treadway?

Elizabeth Treadway, de vrouw van de Amerikaanse acteur Jeremy Sumpter, lijkt in de dertig; niettemin heeft geen enkel mainstream media-outlet ooit haar precieze geboortedatum bekendgemaakt.

Jeremy, die momenteel 33 jaar oud is, deed in augustus een aanzoek aan Treadway door een foto te publiceren van de twee, breed glimlachend tegen een achtergrond van bomen. Jeremy’s leeftijd op het moment van hun verloving was 33.

In de opname waar ze Treadway’s nieuwe bling laten zien, heeft de acteur in de tekst geschreven: “Yup … it’s happening:” Het verhaal werd voor het eerst aangepast in een live-action film voor de eerste keer met een echte jongen die de hoofdrol van Peter Pan.

Bovendien zei Sumpter in december 2015 dat hij en Lauren Pacheco verloofd waren om te trouwen. In oktober 2016 verklaarde hij echter dat ze niet langer verloofd waren en dat ze hun verloving hadden verbroken.

Bruiloft van Elizabeth Treadway en Jeremy Sumpter

Jeremy Sumpter, een acteur die 33 jaar oud is en vooral bekend staat om zijn vertolking als titelpersonage in de film Peter Pan (2003), trouwde op 1 oktober in Columbia, Tennessee met zijn verloofde Elizabeth Treadway. Peter Pan werd uitgebracht in 2003.

Exclusieve foto’s van het evenement, die zijn gemaakt door Amanda Trout van Dark Velvet Media en White Velvet Photography, tonen de bruid en bruidegom die poseren voor een open omgeving die is omzoomd met bomen.

Sumpter deelt het gevoel dat het “de mooiste dag ooit” was en voegt eraan toe: “Ik heb de liefde van mijn leven mogen zien met al mijn goede vrienden en familie.”

Sumpter deelt met iedereen om hem heen het verhaal van de bruiloft die plaatsvond tijdens de Treadway Antrim Celebration. De dag dat “iedereen genoot van de bloemen, de decoraties, het eten en de locatie” was ook de dag dat “ik de beste dag van mijn leven had”. Het was in alle opzichten perfect!

De bruid was passend gekleed voor het evenement en droeg een met kant versierde jurk die strapless was en een prachtige halslijn had. Op het ene punt droeg ze een lange sluier en op het andere moment een fijne cape die bij haar jurk paste.

Ondertussen zag Sumpter er heel verzorgd uit in een klassiek donker pak terwijl hij een boutonnière aantrok die een aanvulling was op het levendige boeket dat zijn nieuwe vrouw vasthield.

See also  Has he lost his job at BBC Radio 1?

Margot en Tricia Off van Clammy Grace Design, die ook weddingplanners en ontwerpers zijn, zeggen dat het paar een buitenhuwelijk wilde “een huwelijksfeest dat alle dierbaren verwelkomt.

Jeremy Sumpter: Wie is hij?

Jeremy Robert Myron Sumpter is een bekende acteur die op 5 februari 1989 in de Verenigde Staten werd geboren. Zijn meest opvallende optredens zijn onder meer het titelpersonage in de live-action feature Peter Pan uit 2003, Jacob in de catastrofefilm Into the Storm uit 2014, en het terugkerende deel van JD McCoy in de NBC-televisieserie Friday Night Lights. Peter Pan werd in 2003 in de bioscoop uitgebracht (2008-2010).

Jeremy Sumpter’s initiaal in het leven

Sumpter was het eerste kind van Sandy (née Johnson) en Gary Sumpter, die hem opvoedde in Carmel-by-the-Sea, Californië.

Hij is een van de drie kinderen; de naam van zijn tweelingzus is Jessica, en hij heeft ook nog twee broers en zussen genaamd Travis en Jennifer.

Toen hij tien maanden oud was, ontwortelde zijn familie en verhuisde naar Mount Sterling, Kentucky, de stad waar zijn moeder opgroeide.

Sumpter begon zijn carrière als model toen hij 11 jaar oud was. In die tijd schreef hij zich in bij de International Modeling and Talent Association en begon met modellenwerk in Kentucky. Daarnaast kreeg hij de titel Pre-Teen Male Model of the Year, waarna hij een contract tekende met Mark Robert om zijn persoonlijke manager te worden. Nadat hij die beslissing had genomen, verhuisde Sumpter met zijn gezin naar Los Angeles, Californië en begon meteen aan zijn acteercarrière.

Frailty, een film uitgebracht in 2001, was Sumpter’s debuut in de filmindustrie. In de film speelde hij een jongere versie van Adam Mieks, die in flashbacks te zien is. Als resultaat van zijn optreden werd Sumpter in aanmerking genomen voor de Saturn Award in de categorie ‘Beste uitvoering door een jongere acteur’. Daarna speelde hij samen met Danny Glover in de Showtime-film Just a Dream, waarvoor hij werd genomineerd voor een Young Artist Award in de categorie “Best Performance in a TV Movie, Mini-Series, or Special – Leading Young Actor .” Hij won uiteindelijk deze prijs. Zijn tweede film heette Local Boys en het was een drama over een gezin dat samen surfte. Mark Harmon en Eric Christian Olsen speelden daarin de hoofdrol.

Jeremy Sumpter’s carrière

Sumpter werd gekozen voor de rol van Peter Pan in juli 2002, toen hij nog maar 13 jaar oud was. Sumpter voerde een overweldigende meerderheid van zijn eigen stunts uit voor de film. Hij beweert dat hij, om zich voor te bereiden, wel vijf uur per dag aan zwaardvechten zou oefenen, naast zijn gymnastiek en gewichtheffen. Hij ontwikkelde een sterke vriendschap met de actrice Rachel Hurd-Wood toen ze samen aan een project werkten. Naast zijn reguliere training hield hij zichzelf in vorm door cricket te spelen en te surfen terwijl hij in Australië was om te filmen. Tijdens het filmen voegde Sumpter enkele centimeters toe aan zijn lengte, wat het gebruik van creatieve enscenering noodzakelijk maakte om Captain Hook’s lengtevoordeel ten opzichte van Peter te behouden in face-to-face scènes die later in het proces werden opgenomen. Het raam waar hij uit vliegt moest volgens producer Lucy Fisher twee keer worden uitgeschoven. Ondanks de slechte prestaties van de film aan de kassa, werd Sumpter bekroond met een Saturn Award en een Young Artist Award voor haar werk op de foto.

Lees ook: Alix West Lefler Wiki Bio Age Parents en Instagram – Feiten over haar!

In de herfst van 2004 had hij een hoofdrol in de televisieserie Clubhouse, waarin hij de rol speelde van een jong kind dat de kans krijgt om als batboy te dienen voor een Major League Baseball-team in New York City. Na slechts vijf afleveringen besloot CBS de show te beëindigen; desalniettemin zijn alle 11 afleveringen die zijn geproduceerd sindsdien op verschillende kabel- en satellietzenders te zien geweest. Daarna had hij een rol in de film Cyber ​​Seduction: His Secret Life, die werd uitgezonden op Lifetime Channel en het verhaal vertelde van een populaire jongeman wiens leven ontspoord wordt door een verslaving aan pornografische inhoud op internet.

De tienerkomedie ‘The Sasquatch Gang’, ook wel bekend als ‘The Sasquatch Dumpling Gang’, werd in de zomer van 2005 opgenomen door Sumpter in Oregon. De film werd pas in november 2006 gepubliceerd. Hij speelde een kleine rol in de film An American Crime, die in 2008 voor het eerst op Showtime werd uitgezonden voordat het op dvd werd uitgebracht. Hij had een gastoptreden in een aflevering van CSI: Miami en speelde de vriend van een meisje wiens ouders in de aflevering werden vermoord.

See also  Who is Shalomyah Bowers, leader of the BLM? Alleged $10 million organizational theft

Hij voltooide de opnames van zijn rollen in de komedies Soul Surfer, Death and Cremation en de coming-of-age-komedie Calvin Marshall. You’re So Cupid was een andere familiekomedie waar hij in speelde.

Naast Danielle Ryan was Sumpter mede-presentator van de online reality-wedstrijdshow die bekend staat als The YOBI Show.

In de film Into the Storm, die ging over een meteorologische tragedie, speelde hij de rol van Jacob Hodges, een jonge cameraman die met de stormchasers werkte.

Het privéleven van Jeremy Sumpter

Sumpter maakte de aankondiging in december 2015 dat hij en Lauren Pacheco verloofd waren om te trouwen,[8] hij maakte echter de verklaring dat ze een jaar later in oktober 2016 niet meer verloofd waren.

De geschiedenis van de leeftijd en familie van Jeremy Sumpter

Ouders Jeremy Sumpter werd op 5 februari 1989 geboren als zoon van Sandy en Gary Sumpter in de stad Carmel-by-the-Sea in de staat Californië. Naast zijn tweelingzus Jessica deelt hij een broer of zus met de naam Jennifer, en hij heeft ook een broer genaamd Travis.

Nadat hij zich op 11-jarige leeftijd had ingeschreven bij de International Modeling and Talent Association, begon Sumpter zijn modellencarrière in de staat Kentucky. Hij is momenteel 33 jaar oud.

Daarnaast werd hem de Pre-Teen Male Model of the Year-prijs toegekend. Mark Robert werd aan boord gehaald als zijn persoonlijke manager nadat hij was aangenomen. Daarna kwam Sumpter tot de conclusie dat het voor hem en zijn familie het beste zou zijn om naar Los Angeles, Californië te gaan en daar hun carrière als optreden te beginnen.

De achtergrond van Jeremy Sumpter

De familie Sumter verhuisde naar Kentucky toen Jeremy tien maanden oud was, waardoor de staat zijn nieuwe thuis werd. Hij groeide op in de stad Mount Sterling, die beroemd is om zijn bergachtige terrein en schilderachtige uitzichten. Toen Jeremy jonger was, was een van zijn favoriete dingen om te doen bergen beklimmen.

Hij bracht zijn jeugd door, in alle opzichten, genesteld in de schoot van moeder natuur. Van kinds af aan had Jeremy een aangeboren talent voor kunst, en later was zijn ontdekkingsdrang een aanwinst voor hem bij zijn voorbereiding op de rol van Peter Pan.

Toen hij nog maar zes jaar oud was, erkenden zijn ouders de interesse van hun zoon in de creatieve kunsten en schreven hem in voor het “Gifted Arts”-programma dat door de staat wordt aangeboden.”

Jeremy verhuisde met zijn gezin naar een nieuwe stad nadat hij het grootste deel van zijn vormende jaren in Mount Sterling had doorgebracht. Deze nieuwe stad heet Lexington. Hij was het jongste lid van het hoog aangeschreven programma vanwege het buitengewone talent dat hij bezat.

Jeremy Sumpter heeft een heerlijke tijd met zijn acteercarrière

Sumpter had zijn eerste acteerrol in de film Frailty, die in 2001 werd uitgebracht. Hij speelde de jongere versie van Adam Mieks, die te zien was in flashbacks. Sumpter ontving een nominatie voor een Saturn Award in de categorie “Best Performance by a Younger Actor” vanwege zijn vertolking van het personage.

Daarna verscheen hij samen met Danny Glover in de film “Just a Dream”, die werd uitgezonden op Showtime. Voor deze rol kwam hij in aanmerking voor een Young Artist Award in de categorie “Best Performance in a TV Movie, Mini-Series, or Special – Leading Young Actor.” De prijs werd uiteindelijk niet uitgereikt.

Zijn volgende film was een drama over een gezin dat samen surft met de titel ‘Local Boys’. Mark Harmon en Eric Christian Olsen speelden in de film. In juli 2002 werd Sumpter geselecteerd om Peter Pan te spelen, ondanks het feit dat hij toen nog maar 13 jaar oud was.

Volgens producent Lucy Fisher moest het raam waar hij uit vliegt met 50 procent worden vergroot. Sumpter werd geëerd met een Saturn Award en een Young Artist Award voor haar werk in de film, ondanks het feit dat het een financiële mislukking was aan de kassa.

Jeremy Sumpter
Jeremy Sumpter

Lees ook: Feiten over de moeder van Markelle Fultz, Ebony Fultz en zijn familie

Snelle feiten over Jeremy Sumpter

NaamJeremy Sumpter
Voor-en achternaamJeremy Robert Myron Sumpter
Geboortedatum5 februari 1989
Leeftijd33 jaar
GeboorteplaatsCarmel-by-the-Sea, Californië, VS
BeroepActeur
VrouwElizabeth Sumpter (m. 2022)
VaderGary Sumpter
MoederSarah Sumpter
Broers en zussenDrie
zustersJennifer en Jessica
BroerTravis
Burgerlijke staatGetrouwd
etniciteitKaukasisch
Geloofchristelijk

Veelgestelde vragen

Wie is de vrouw van Jeremy Sumpter, Elizabeth Treadyway?

Jeremy Sumpter’s vrouw Elizabeth Treadyway is een stewardess.

Wie zijn de ouders van Jeremy Sumpter?

De ouders van Jeremy Sumpter zijn moeder Sarah en vader Gary Sumpter.

Hoe oud is Jeremy Sumpter?

Jeremy Sumpter is 33 jaar oud.